Kaart met armband 'KERSTWENS'

'Een kerstwens voor jou' is een mooi symbolisch cadeautje om te versturen per post, om thuis onder de boom te leggen of om aan iemand te geven als eindejaarspresentje.

Wil je je kerstwens graag aan iemand opsturen? Dat kan ik ook voor jou doen! Geef dan bij het plaatsen van je bestelling bij het invullen van het adres aan dat de kaart + armband verzonden moet worden naar een ander adres. Bij het opmerkingenveld kun je een boodschap voor de ontvanger zetten, die ik dan voor je op de kaart schrijf.

De kaart (A6 formaat - 105 x 148 mm) is gedrukt op stevig 300 grams papier met luxe uitstraling.
De armband met zilverkleurig tussenzetsel van een galaxy ster is gemaakt van nachtblauw elastiek. Doordat de lengte van de armband gemakkelijk zelf aan te passen is past hij altijd :)

Hoe maak je de armband op de juiste maat?
Je knoopt de armband om de pols met een platte knoop. Trek de knoop goed aan. De overige draadjes knip je af op ongeveer 3mm van de knoop. Doordat de armband gemaakt is van elastiek kun je hem nu gemakkelijk aan en uit doen.
Tip: Om rafelen van de draad te voorkomen kun je de uiteinden van het elastiek even verwarmen met een aansteker. De uiteinden smelten dan een beetje. Zorg er wel voor dat ze niet ín de vlam komen én dat je de armband niet meer om de pols hebt als je de uiteinden verwarmt.

De Kerstwens-kaart is een fijne samenwerking tussen Studio Jansie en Sterck Merck.
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 5,95
Aantal: Bestellen

Heb je een vraag?

Bel ons        +31 (0)657260031
Mail ons       info@sterck-merck.nl