Hanger Groene Toermalijn - goud

Groene Toermalijn edelsteen hanger voor aan een gold plated jasseron ketting of aan een edelsteen ketting (/armband) met 2mm edelsteenkralen.
♥ Groene Toermalijn
♥  22K vermeil hanger en hangeroog
♥  Een hanger met een hangeroog kun je zelf rijgen aan een gold plated jasseron ketting of aan een ketting (/ armband) met 2mm edelsteen kralen. Ook kun je hem dragen aan de sluiting van een edelsteensierraad met 2mm kralen. Hij is dus makkelijk verwisselbaar.
♥  Wil je liever een 22K vermeil ringetje in plaats van een hangeroog aan de hanger? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld hieronder. Een hanger met een ringetje kun je dragen aan de sluiting van een edelsteen ketting (/armband) met 2mm edelsteenkralen. Deze kun je niet zelf rijgen aan een gold plated jasseron ketting of aan een edelsteensierraad met 2mm kralen. Ik kan een hanger met een ringetje wel voor je aan een ketting (/armband) maken, hij is dan niet verwisselbaar meer. Laat het me even weten in het opmerkingenveld als je wilt dat ik een hanger met een ringetje voor je aan een sierraad maak.

Lengte hanger inclusief hangeroog: 2cm
Lengte hanger zonder hangeroog: 1,2cm

Groene Toermalijn:
ž aardt en brengt balans in lichaam en geest
ž zet negatieve energie om in positieve
ž brengt emoties in balans
ž bevordert ontspanning en zelfvertrouwen
ž geeft energie, kracht, doorzettingsvermogen en moed
ž trekt geluk, voorspoed en welvaart aan
ž maakt creatief
ž helpt contact te maken met de natuur


Raadpleeg bij (medische) klachten altijd eerst een arts of specialist

Edelstenen zijn een natuurproduct, de edelsteenketting die je ontvangt wijkt dus vaak iets af van de foto en de edelstenen kunnen kleine oneffenheden vertonen. Dat maakt ze juist bijzonder en uniek.
Foto('s):
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 9,75
Aantal: Bestellen

Heb je een vraag?

Bel ons        +31 (0)657260031
Mail ons       info@sterck-merck.nl