Wensarmband - Indian Agaat

Knoop het armbandje om je pols en doe een wens. Eens zal het armbandje afvallen en je wens uitkomen.

Deze wensarmband is gemaakt van groen-blauw waxkoord en Indian Agaat kralen. En zo gemaakt dat je hem altijd kunt dragen. Op de achterkant van de kaart is er ruimte om jouw wens of je wens voor de ontvanger op te schrijven.

Indian Agaat:
- focus
- groei
- stabiliteit

raadpleeg bij (medische) klachten altijd eerst een arts of specialist

Wil je de kaart met wensarmband graag aan iemand opsturen? Dat kan ik ook voor jou doen! Geef dan bij het plaatsen van je bestelling bij het invullen van het adres aan dat de kaart + armband verzonden moet worden naar een ander adres. Bij het opmerkingenveld kun je een boodschap voor de ontvanger zetten, die ik dan voor je op de kaart schrijf.

Deze kaart (A6 formaat) met wensarmband is ook een mooi resultaat van mijn samenwerking van Mirjam van Studio Jansie. Zij ontwierp het kaartje.

Hoe maak je de armband op de juiste maat?
Je knoopt de armband om de pols met een platte knoop. Je kunt er voor kiezen om de armband één of meerdere keren om je pols te wikkelen. Trek de knoop goed aan. De overige draadjes knip je af op ongeveer 3mm van de knoop. 
Tip: Om rafelen van de draad te voorkomen kun je de uiteinden van het waxkoord even verwarmen met een aansteker. De uiteinden smelten dan een beetje. Zorg er wel voor dat ze niet ín de vlam komen én dat je niet tegen je pols aan komt als je de uiteinden verwarmt.

Edelstenen zijn een natuurproduct, de kralen van de wensarmband die je ontvangt wijken dus vaak iets af van de foto en kunnen kleine oneffenheden vertonen. Dat maakt ze juist bijzonder en uniek.
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 7,95
Aantal: Bestellen

Heb je een vraag?

Bel ons        +31 (0)657260031
Mail ons       info@sterck-merck.nl