Kaart met armband 'LIEFS VOOR JOU' - rood & zilver

Liefs voor je liefde, een vriendin of vriend, je moeder, tante, oma, buurvrouw, voor de juf, als bedankje of.... als cadeautje voor jezelf.

Wil je de kaart graag aan iemand opsturen? Dat kan ik ook voor jou doen! Geef dan bij het plaatsen van je bestelling bij het invullen van het adres aan dat de kaart + armband verzonden moet worden naar een ander adres. Bij het opmerkingenveld kun je een boodschap voor de ontvanger zetten, die ik dan voor je op de kaart schrijf.

Deze kaart (A6 formaat, 350 grams kwaliteitspapier) met armbandje is ook een mooi resultaat van mijn samenwerking van Mirjam van Studio Jansie. Zij ontwierp het kaartje.

De armband met zilverkleurig tussenzetsel van een hartje is gemaakt van rood elastiek. Doordat de lengte van de armband gemakkelijk zelf aan te passen is past hij altijd :)

Hoe maak je de armband op de juiste maat?
Je knoopt de armband om de pols met een platte knoop. Trek de knoop goed aan. De overige draadjes knip je af op ongeveer 3mm van de knoop. Doordat de armband gemaakt is van elastiek kun je hem nu gemakkelijk aan en uit doen.
Tip: Om rafelen van de draad te voorkomen kun je de uiteinden van het elastiek even verwarmen met een aansteker. De uiteinden smelten dan een beetje. Zorg er wel voor dat ze niet ín de vlam komen én dat je de armband niet meer om de pols hebt als je de uiteinden verwarmt.
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 5,95
Aantal: Bestellen

Heb je een vraag?

Bel ons        +31 (0)657260031
Mail ons       info@sterck-merck.nl